Keuze uit 12 miniaturen!

Voor de workshop zijn er 12 miniaturen beschikbaar voor elk niveau. Allen hebben ze fantastische details en zijn ze ook nog eens leuk om te schilderen. Klik op de link hieronder om een keuze te maken. Ook vind je hieronder de uitleg en inhoud van de workshop.

Download hier de brochure

Onze miniatuurschilder workshop is ontworpen om deelnemers een informatieve en plezierige ervaring te bieden, waarbij ze de fijne kunst van het schilderen op miniaturen verkennen. De workshop is opgebouwd rond een gestructureerd programma dat zowel beginners als meer ervaren schilders verwelkomt. 

Kennismaking: De workshop begint met een korte introductie over miniatuurschilderen en de mogelijkheden. Deelnemers maken kennis met de materialen, gereedschappen en technieken die ze tijdens de workshop zullen gebruiken.

2. Basistechnieken: Onze ervaren instructeur geeft een demonstratie van basistechnieken, zoals het aanbrengen van de primer, het kiezen van kleuren, en het hanteren van penselen. Dit helpt deelnemers vertrouwd te raken met de essentiële vaardigheden voor het schilderen van gedetailleerde miniaturen.

3. Kleurtheorie en Compositie: De workshop omvat ook een korte inleiding tot kleurtheorie en compositie, waardoor deelnemers leren hoe ze effectief kleuren kunnen combineren en hoe ze een boeiende visuele compositie kunnen creëren op hun miniatuur.

4. Praktische Oefeningen: Deelnemers krijgen ruimschoots de gelegenheid om de geleerde technieken toe te passen op oefenoppervlakken voordat ze zich wagen aan hun eigen miniatuur. Dit hands-on gedeelte stelt hen in staat hun vaardigheden te verfijnen en eventuele vragen te stellen aan de instructeurs.

5. Creatieve Vrijheid: Na het oefenen hebben deelnemers de vrijheid om hun eigen miniatuurfiguur te kiezen uit een diverse selectie. Of het nu fantasywezens, historische personages of futuristische helden zijn, de workshop stimuleert creativiteit en zelfexpressie.

6. Individuele Begeleiding: Gedurende de workshop voorziet de instructeur individuele begeleiding en feedback. Hij helpt deelnemers bij het overwinnen van uitdagingen en moedigen hen aan om hun eigen stijl te ontwikkelen.

7. Afsluiting: De workshop wordt afgesloten met een informeel moment waarin deelnemers elkaars creaties kunnen bewonderen en ervaringen kunnen delen. Dit creëert een gezellige en inspirerende sfeer.

Onze miniatuurschilder workshop is niet alleen een leerzame ervaring, maar ook een gelegenheid om samen te komen, te genieten van creativiteit en met trots een uniek kunstwerk te creëren.

Optioneel:
8. Homebrew Dungeons and Dragons one-shot: Indien er gekozen is voor een one-shot, krijgen de miniaturen een character toegewezen met basis stats om hiermee een avontuur te beleven. Leer hiermee de basis van Dungeons & Dragons op een leuke, interactieve manier. 
 
 
 
Afsluiten met een homebrew one-shot waar je de mini’s gelijk kan gebruiken? Vraag naar de mogelijkheden! 

 

* Bovengenoemde prijzen zijn inclusief voorrijkosten, mits de locatie <50km (enkele reis) van Medemblik is verwijderd. Is de afgesproken locatie verder dan 50km? Dan wordt er €50,- voorrijkosten in rekening gebracht.